HØSTTIPS TIL DIN GARDEROBE

Inneholder annonselenker

Jeg må si at jeg gleder meg, nå som høsten er like rundt hjørnet, for en herlig årstid høsten er. Sommeren har vært lang, fin og helt fantastisk. Nå ønsker jeg gult løv, varme, myke plagg med lange ermer og den gode og skarpe luften velkommen. Favoritt plagget som alltid vil være en sikker vinner når vi går mot kaldere tider, er strikka genser og strikka jakker. Jeg misunner virkelig de som har tid og tålmodighet som klarer å strikke sin egen variant, for jammen ligger det mye jobb bak, og at det finnes så mye fint der ute. Åh, hadde jeg bare vært så flink. Det finnes nok av oss som synes det er mye bedre å kjøpe et ferdig produkt, som man vet man har lyst på – og det finnes jo så mye fint og velge mellom der også. Her skal jeg vise dere mine favoritter akkurart nå:

 

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s