DET PASSER HELT PERFEKT PÅ SPISEBORDET

Heisann!

Da er vi endelig tilbake til hverdagen. Det er så deilig å være i gang igjen etter en lang sommerferie, der man kan nyte tiden og slappe av litt for seg selv. I går var det en sånn dag hvor alt mulig skulle gjøres hjemme – og når jeg først begynner så avslutter jeg ikke før jeg er helt, helt ferdig. Jeg vasket hele huset, ryddet vaskerommet og selvfølgelig vasket et par maskiner med klær, det går jo ikke en dag uten klesvask, ikke hos oss i hvertfall. Nå er det en drøm og vaske klær om dagen, det er nok ikke så rart siden vi har verdens fineste vaskerom!

Men over til denne fine keramikk bollen er en av mine favoritter når det kommer til «fruktfat» for det kan brukes til absolutt alt. Det passer jo helt perfekt på spisebordet, og hvem skulle tro at en bolle med epler kunne være så vakkert?

Ønsker dere en finfin dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s