EN GANG MÅ VÆRE DEN FØRSTE

Hei igjen!

Som dere vet så er jeg avhengig av å ha friske blomster i hus, planter har aldri vært helt min greie. For noen år tilbake hatet jeg blomster og alt skulle helst være kunstig, men så snudde det seg helt – og det er jeg veldig glad for. Snitt blomster er mine favoritter som pleier og bli med hjem fra en handletur, men i dag derimot valgte jeg å prøve noe nytt og endte opp med å ta med meg en orkide hjem. Jeg er i utgangspunktet ikke så veldig glad i orkideer, men en gang må være den første, så hvorfor ikke? Med nye blomster, lærer man også noe nytt.

Jeg er veldig spent og se hvor lenge denne får stå! Har aldri like orkide noe særlig, men jeg skal gjøre mitt beste og ta bedre vare på den denne gangen! Ønsker dere en fin torsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s