HØSTNYTT

Heisann!

Nå sitter jeg her og drømmer meg helt bort i Slettvolls nye høstkolleksjon som lanseres snart. Det er så lekkert at man får lyst til å gjenskape denne stilen hjemme hos seg selv også. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg rett og slett digger det. Jeg lar meg stadig inspirere og koser meg med det. Det kan ikke bli noe mer lekkert enn hva det er, med mørker farger og varme toner.

Du kan lett ende utrykk i hjemmet ved å fornøye litt på interiøret. Denne høsten er det fargen rustrødt som gir det lille ekstra. Med et par puter i den fargen, tror jeg det må bli det neste.

Håper dere koser dere med den nye høstkolleksjonen, like mye som meg! Ha en fin lørdag.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s