GOD KVELD

God kveld! Nå føler jeg at vi har kommet tilbake til de tradisjonelle mandagene. Sommeren i år har vært veldig fin, men når det sniker seg mot høst så er det deilig det og. Nå er lillemor endelig i seng, sliten etter en lang dag i barnehagen, det er ikke lett å være så stor jente, barnehagen er krevende og man får virkelig brukt kroppen når man er der. Jeg håper dere har hatt en fin dag i regnværet, for det vil tydeligvis ikke gi seg helt enda her hos oss. Da er det godt å ha tid til å kose seg inne, med masse levende lys. Jeg skal nå tilbringe resten av kvelden på sofaen, godt gjemt under pleddet med masse spennende serier som jeg følger med på. Nå på søndagen er det sesongstart for Åndens makt igjen, er det flere som gleder seg til det

Uansett, nyt kvelden deres fullt ut – for det skal jeg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s