NOE AV DET BESTE JEG VET

Hei dere og riktig god mandag|

Da er nok en uke godt i gang, og det er fult kjør igjen. Denne helgen har det vært masse kvalitets tid sammen med familien og masse avslapping – akkurart slik en helg skal være! Om helgene er det ingen faste planer, her tar vi ting på sparket og legger opp planer til det vi måtte ønske å gjøre. Været har ikke vært helt med oss, men det stopper ikke oss for å gjøre noen ting, for uansett hvordan været har vært – så er det inne kos som har vært helt tipp topp denne helgen!

Nå er vi klare for en ny og travel uke. Hver fredag har jeg en fast vaskedag, men siden det ikke ble noe av da så utsatte jeg det til i dag. Det finnes vel ikke noe bedre å starte uken med nyvasket og rent hus? Vel, det er noe av det beste jeg vet og det gir meg faktisk en innvendig ro når jeg har fått alt på stell. Nå må jeg nesten bare sette i gang, så alt er klart til barna kommer hjem.

Jeg håper dere får en fin mandag, så skrives vi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s