EN SPISESTUE JEG ER GODT FORNØYD MED

Jeg ble så glad da jeg endelig fant meg en svart blomsterpotte som passer rett inn til spisebordet, og der synes jeg den gjorde seg veldig. Jeg elsker å dekorere med store og kraftige ting når det kommer til dekorasjon – og denne er selvfølgelig helt perfekt. Stor,enkel og delikat – akkurart slik jeg liker det – haha! Interiør, tekstiler og farger er jeg veldig opptatt av og jeg investerer nok heller litt mer i det, enn kanskje andre ville ha gjort.

Det beste med spisestuen er de utrolige behagelige spisestolene. De er jo så fine og enkle og ikke minst helt fantastisk god å sitte i. Med en gang jeg prøvesatt Lago stolene hos Slettvoll var jeg solgt. Stolene har den beste sittekomforten, med ekstra bred rygg og avtagbart trekk. En spisestue jeg er godt fornøyd med.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s