VÅRT NYE FERIEPARADIS

Hei og riktig god mandag! Beklager stillheten fra meg de siste dagene, jeg valgte å ta meg en blogg pause denne helgen og det har vært en stor befrielse, haha! På lørdagen tok vi turen tilbake igjen til Smøla, det er som sakt vårt nye ferieparadis. Smøla er en liten perle på jord og det er virkelig helt nydelige omgivelser. Vi fant oss også et kjempeflott hus ved sjøen som var til salgs, akkurart slik jeg hadde sett for meg – nyoppusset og det var egentlig bare å flytte rett inn, Åh for en drøm det hadde vært! MEN, siden omgivelsene rundt denne bo plassen ikke var helt bra, så måtte vi bare legge det ned på hyllen.. men en dag, da kommer den rette plassen til oss, håper jeg!

I mellomtiden får vi bare nyte de flotte omgivelsene på veiholmen, vakrere plass skal man lete lenger etter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s