NOE NYTT I HUS

Nå har jeg endelig fått den nye skjenken i hus, og jeg må si jeg ble litt overrasket når jeg fikk den. Den var mye mindre enn det jeg hadde sett for meg, men uansett en veldig fin liten skjenk som har flyttet inn hos oss. Jeg har den siste tiden hatt en svakhet for sorte møbler, og jeg synes denne skjenken var rett og slett så fin. Jeg hadde planer om at denne skulle stå like ved spisebordet, men mulig den blir enda finere i kroken der god stolen står? Det vil tiden vise, den skal uansett få stå slik den er nå, til jeg får spisestuesofaen opp – må bare male føttene på de svarte først, så får vi se videre da.

I mellomtiden synes jeg den er perfekt til «avlastningsbenk» rett ved spisebordet. Skuffene kan brukes til ekstra fint bestikk som kun brukes til store selskaper og middager!

 

En kommentar om “NOE NYTT I HUS

  1. Veldig fin skjenk og passer perfekt til spisebordet ditt og stolene. Jeg ville heller ha kjøpt meg 2 stoler til i stedet for spisestuesofaen og plassert dem på hver side av skjenken, da har du et suppldment til bodet. Stolend er mye bedrd å sitte i ved et ovalt bord. Toril

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s