STILRENE LYSLYKTER

Vi har kommet godt inn i september, og det betyr offisielt at sommeren skal være over. Men det er den virkelig ikke her hos oss, i går hadde vi opptil 25 grader i solen igjen og det blir vel like fint i dag også. Skal jeg tro på værmeldingene, vil det vare en god stund fremover. Jeg kjenner nå at jeg ønsker at høsten kan melde sin ankomst snart, der løvet finner sin plass og jeg kan se frem mot de grå morgentimene med en god, skarp og frisk luft. Det er nå vi skal se frem til den gode inne kosen som begynner å snike seg mer og mer på og man finner en egen ro i sjelen. Lys tennes, pledd hentes frem – vi bringer høsten inn!

Jeg får aldri nok av krystall og har lenge vært på jakt etter noen stilrene lyslykter som skal passe inn i vårt hjem. Denne lykten er håndblåst med eget mønster, eksklusivt i krystall med rent design. Finnes i tre ulike størrelser. Kan brukes både som lyslykt og vase.

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag og riktig god helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s