BILDEVEGGEN PÅ BARNEROMMET

​I samarbeid med BGA fotobutikk

Leter du etter nyskapende fotorammer? Da har du kommet til rett plass! Hos BGA fotobutikk finner du nordens største utvalg av rammer, uansett hvilken type ramme du leter etter – så finner du absolutt det du måtte ønske hos de. Jeg synes det er kjempevanskelig å velge blant det store utvalget som de har, og her kan mat lete igjennom til man finner noe som passer inn i ditt hjem 100 prosent!

Her kan du få rammer i alle tenkbare størrelser, farger, materiale og design. Du kan også få spesialtilpassende rammer etter de målene som du ønsker, på den måten gjør BHG fotobutikk det mulig for alle sine kunder å finne noe som faller i smak. Sjekk for eksempel rammeutvalget deres HER.

Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet, et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger. Jeg liker best sorte, enkle rammer ettersom det er de jeg synes passer best til bilder fra inspirasjon og fotokunst.

Jeg har lengte gått å lurt på hva jeg skulle ha på veggen på barnerommet, for jeg har lenge ønsket å gjøre om sånn at jeg fikk en vegg som skulle bli veldig stilig. På barnerommet har jeg valgt mine favoritter innen fotokunst, da blir det fort litt mer personlig, akkurat som det gjerne bør være på et barnerom. Jeg har valgt rammer som passer hvert bilde perfekt og disse får du også hos BGA fotobutikk ved å trykke HER.

Rammer er den perfekte innredningsdetaljen som raskt tilfører en spesiell følelse til ditt hjem. Med en haug med fine rammer i ulike størrelser kan du skape en skikkelig heftig og personlig bildevegg med dine aller beste bilder. Hos BGA fotobutikk finner du en rekke rimelige varianter i stilrene modeller. Når du lager en bildevegg er det bildene som skal stå i fokus og med en vakker innramming løfter du frem det lille ekstra i ditt rom. Men en ramme trenger selvfølgelig ikke henge på veggen. Store rammer er spennende innredningskomponenter om du lener den mot veggen, mens mindre rammer med støtte kjapt piffer opp skrivebordet eller kommoden.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s