DET PERFEKTE TILBEHØRET

Inneholder annonselenker

Nå har det kommet flere nyheter fra Idealofsweden som er mer kompakt og enda mer funksjonell, den kan brukes som lommebok om dagen og bæres som en clutch med den avtagbare stroppen om kvelden. På grunn av sin allsidighet er det perfekte tilbehøret for all-dagers-bruk. Klikk deg inn HER for å sjekke ut de forskjellige design og materialer.

Mayfair Clutch Velvet sitt vakre og skinnende materiale er perfekt for å ta din personlige stil til neste nivå. Den har en gullfarget stropp som kan tas av og bæres rundt håndleddet eller bare brukes som en fin detalj. Det gir deg mulighet til å mikse og matche lommebokdeksler som passer din personlige stil.

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s