MINE TIPS TIL FARGEVALG

Når det kommer til fargevalg på soverommet, så kan jeg vel innrømme at jeg liker mint mulig farger her inne – det høres kanskje kjedelig ut? Jeg trives best med det mørke, og det er sånn jeg liker det. Her prøver jeg å bruke nøytrale farger innimellom med duse og avslappende toner som min faste base. Soverommet er et av hjemmets viktigste rom, du tilbringer mye tid her og da er det ekstra hyggelig å innrede med farger som man kan leve med, da tenker jeg mer på farger som man ikke blir så fort lei av og som man liker veldig godt. Ønsker du å bryte av litt ved å få inn litt mer farger, da tenker jeg igjennom tekstiler som putetrekk, pledd, gardiner, eller små møbler – det er noe som er enkelt å skifte ut hvis man skulle gå lei. For å gjøre soverommet litt mer personlig, så kan man velge seg ut en vegg som man kan ha en fin tapet på, når resten av rommet er malt i en av årets trendfarge.

Det er aldri noen fasit når det kommer til farger, her er det kun fantasien som spiller inn. For meg som person så pleier jeg og se hvordan andre folk har det hjemme når det kommer til farger og tekstiler. For alle har jo hver sin smak på hva de liker når det kommer til kalde, eller varme toner, spreke eller nøytrale toner. Alle har et hjem med en historie, og jeg er den som er veldig opptatt av at fargetoner og tekstiler skal henge sammen, og at man skal kunne se en helhet i hjemmet.

Trenger du noen tips eller andre ting i hjemmet som du lurer på? Da er jeg her for å hjelpe deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s