PÅ PLASS MED LITT NYTT

De siste dagene har jeg holdt på litt her hjemme, med noen av de lekre nyhetene fra Mille moi. Vel, dette er vel kanskje gammelt nytt – men noen ganger velger jeg å kjøpe brukt for å spare noen kroner. Mille moi har masse flott, og det er ingen hemmelighet at dette er et merke som hører mitt hjerte til.

Ny lampe har kommet på plass, og dette er en lampe jeg har siklet på i evigheter, og når man da kan spare noen kroner på å kjøpe gjenbruk – da er ventetiden virkelig verdt det. Stuen har nå fått en liten «makeover» og jeg er veldig fornøyd.

Jeg elsker blått, og styler med blått så ofte jeg kan – nettopp fordi dette er en farge jeg er veldig glad i. Det er ikke ofte så mye som skal til, men noen puter kan virkelig gjøre underverker. En liten fornyelse er aldri feil. Jeg styler med alt jeg liker, og velger interiør som er varig og vakkert i vårt hjem.

Ønsker dere en fin Onsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s