TID FOR INNEKOS

Nå er tiden for innekos kommet, med mørke kvelder, tente lys og fyr i ovnen. Til høsten liker jeg å dra inn kongler og kvister, jeg elsker fargen og at det gjør seg så fint, til tross for at det er så enkelt som det faktisk er. Jeg er ikke den som plukker selv, jeg liker og kjøpe ferdige poser fra Mester grønn – enklere kan det ikke bli. Jeg har fylt opp krukkene mine og plassert dem midt på spisebordet, sammen med levende lys. Det ble rett og slett skikkelig høst stemning av det hele, akkurart slik som jeg liker det. Nå ble det brått litt tid for innekos også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s