HØSTENS STORE TREND

Nok en fin høstdag å våkne opp til her på møre og det er bare så ubeskrivelig deilig! Jeg er egentlig bare innom for og si hei og ønsker dere en fin lørdag. Jeg og barna koser oss hjemme, null stress, ikke skole, eller barnehage! Jeg får en indre ro når jeg vet jeg kan kose litt ekstra med de små jentene mine, for med årene og tiden flyr virkelig unna!

Om noen timer skal jeg starte på middagen, for denne helgen skal jeg virkelig stå på med husmannskost på listen, jeg har allerede fått baket ferdig to nye hjemmebakt brød – det beste som finnes, helt klart! Jeg er ikke den personen som er så veldig glad i å lage mat, jeg synes alltid det er så kjedelig å begynne, men egentlig så trenger jeg bare et lite spark bak – og med litt så synes jeg det plutselig er kjempe gøy! Når man er småbarnsmor og alene med barna noen ganger, så kommer man ikke unna det, sånn er det bare. Mat må man ha og det beste med maten er når alt er laget fra bunn, eller hva? Jeg er den som egentlig ikke har så veldig stor tålmodighet, og dette er noe jeg MÅ bare jobbe litt mer med, det som ofte er kjedelig blir som oftes veldig kjekt når man er godt i gang, sånn er det hvertfall med meg. Noen er flinkere enn andre, og da kan jo ikke alle være like flink og glad i alt?

Det er lenge siden jeg har sett noe som har tatt så av, som gresskar for denne høsten. Men det er jo ikke så veldig rart, gresskar kan jo være veldig fint og pynte med og kan brukes til det meste. I år fikk jeg plukket frem noen nye gresskar som er super skjønne til å pynte med! Har egentlig aldri brydd meg så mye om dette før til nå, så i år måtte det til. De gjorde seg fint på kjøkkenbenken altså.

Ha en fantastisk lørdag, vi skrives!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s