NY FARGE PÅ BARNEROMMET

Heisann og god morgen fra jenterommet!

Plutselig stod det en ny helg for tur, har den startet bra hos dere? Noen dager siden sist jeg har vært innom, og jeg kan si det sånn at jeg har hatt oppgaver hengende over meg siden i går. Om bare tre uker har vi nok et bursdagsbarn her i huset, så jeg er godt i gang for å stelle i stand til fest. Bursdagsbarnet selv hadde et ønske om tema i år, og jeg har allerede godt til innkjøp av stæsj og jeg er alltid den som overdriver en liten smule, haha! Jeg blir jo helt i hundre når det er snakk om bursdag, og det er jo det som er så gøy, og gjøre det lille ekstra ut av det hele! Gleder meg til å vise dere, det er så masse fint – en liten smakebit kommer om ikke så alt for lenge!

Denne helgen skal vi bare kose oss med masse familie tid, sove lenge, kos, god mat, barnelatter fra morgen til kveld- komplett familielykke for oss! ❤

NYT LØRDAGEN, VI SKRIVES!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s