FOR EN AVSLUTNING

God kveld.

Nå har vi endelig kommet til ukens siste dag, lysene er tent og nå er det kun avslapping som står på planen for resten av kvelden. I morgen er vi klar for en ny uke, med masse familie kos på timeplanen, skal bli godt når vi alle er samlet igjen. Jeg syns det er så koselig når det begynner og bli så tidlig mørkt om kveldene, det føles liksom sånn at dagene blir så mye kortere enn hva de er. Nå er det ikke mange dagene før vi skal stille klokken en time tilbake til vintertid heller, det er rart med det. Dette er en tid det er til for å kose seg inne, og i kveld etter barna er lagt skal kvelden nytes i sofakroken med Åndenes makt på tv skjermen og verdens beste armkrok – åh som jeg gleder meg! En perfekt avslutning for kvelden.

God kveld til dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s