HØSTENS FARGER I INTERIØRET

Denne høsten har vært så vakker og nydelig når det kommer til farger og ellers så har denne perioden vært fantastisk. For et år siden begynte jeg og leke meg med nye farger og tekstiler som jeg før aldri trodde jeg ville komme til å bruke, men som igjen har blitt en av mine favoritter. Fargen Cozy pillow i rust, og rutete puter i forskjellige brun farger som matcher hverandre, nydelige farger å bruke for å få litt mer av høsten inn. Dette er to av fargene jeg før aldri hadde sett for meg å ta inn i vårt hjem, men som jeg nå har blitt veldig glad i.

I dag tenkte jeg å ta dere med tilbake i arkivet fra et års tid siden, der jeg ønsker å dele noen av mine favoritter fra sesongen i fjor.

Farger som midnightblue i tekstiler passer perfekt inn i stuen, sammen med gull detaljer på stuebordet.

Fargen Cozy pillow i rust går igjen inne og ute, lekkert mot løvet som faller fra trærne og fargene som er i naturen.

Som dere ser så har stilen min forandret seg litt etter det siste året, jeg elsker at hver sesong er forskjellige men likevel kan knyttes sammen ved å bruke de samme tekstilene om igjen.

Håper dere likte dette innlegget og at dere kan kose dere med litt inspirasjon fra meg!

En kommentar om “HØSTENS FARGER I INTERIØRET

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s