DEN FØRSTE SMAKEBITEN AV JULEN

Nå er det bare to måneder igjen til jul, og en flott adventstid. I år er det den fjerde julen i huset vårt. Julen betyr mye for meg, og dette er en høytid som jeg er veldig glad i. Det har noe med samholdet med familien, og alle de nydelige tradisjonene og den flotte stemningen med fyr i peisen, gløgg, levende lys og ikke minst den gode maten. Jeg elsker det. Jeg føler julen blir bare finere og finere for hvert år som jeg pynter, og nå gjør jeg ikke noe annet enn å glede meg til å ta frem all julepynten igjen. Jeg elsker virkelig julen mer enn noe annet og drar frem pynten allerede i november, en tradisjon jeg begynte med for noen år siden! Det er en vakker tid på året, julen er rett og slett vakker.

I dag tenkte jeg å vise dere noen bilder av julen fra i fjor, som er mine favoritter! Å, som jeg gleder meg! Flere som gleder seg til jul? ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s