JULEN ER PÅ PLASS

Selv om det fortsatt er oktober er det lov å begynne så smått med pyntingen, og gi høsten et snev av advent-og julestemning. I går tok jeg med en tur innom Hageland, og der var butikken allerede fylt opp med flotte julevarer. Er du en av de som liker å starte juleplanleggingen tidlig finner du nå det meste du trenger til den stemningsfulle høytiden vi snart går inn i. Det siste året at jeg blitt veldig glad i den røde julen, men som dere sikkert forstår så forelsket jeg meg helt i julepynten i gull og hvit – som dere kan se på bildene under. Her finner man julepynt til flotte priser og det er noe vi alle kan like. Ta turen innom Hageland du også for en titt og kanskje får du til og med unnagjort en julegave eller to, det er aldri for tidlig å begynne å krysse av listen for julegaver!

Jeg elsker tiden vi går i møte nå, det og masse inspirasjon. Jeg blir så inspirert og gleder meg allerede til å pynte til jul hjemme. Virkelig en tid for innekos og familiehygge, nettopp det beste jeg vet.

Kos dere med bildene og ha en nydelig dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s