NYHETENE SOM FLYTTER INN

God tirsdag alle sammen. I dag har jeg fått på plass litt nyheter, og det føles bare så deilig med litt nytt igjen – for nå begynner det å bli en god stund siden sist. Jeg har vært på jakt etter noen glasskrukker i krystall. Jeg elsker store ting som er tungt, lekkert og som gir det lille ekstra.

På vaskerommet liker jeg å gjøre det litt ekstra koselig, sånn at man får den wow følelsen når man kommer inn hit, og ser hvor vakkert vaskerom vi har. Dette er krukker som gjør seg fint på kjøkkenet også, se for deg hvor lekre disse blir til julen med julekaker i. krukkene falt jeg veldig for, siden de er i krystall og fordi de er veldig fine.

Jeg syns det er lekkert å dra inn litt flotte detaljer inn i interiøret, som gjør det enkelt og pent. Krukker får man jo aldri nok av, og disse får man jo til ca rundt 800,- som er grei pris. Krukker er jo en flott julegave å gi til noen i familien, og da passer det seg godt å begynne julehandelen allerede nå!

Jeg håper dere får en fin kveld videre. Her blir det kosekveld med barna litt alene før min kjære kommer hjem fra jobb litt senere i kveld! Da blir det sofa og serie, vi har begynt å sett serien The haunting of hill house! En serie som er til og anbefale. Du skal ikke se bort fra at dette blir din nye favoritt serie i høst.

Ha en fin kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s