SESONGENS PYNT MED GRESSKAR

Hurra, nå har endelig klementinene (eller som fint jeg kaller det, mandarinene) gjort sin innmarsj i butikkene. og det gjør jeg meg så glad! Kombinasjonen av frost på bakken og klementin til frokosten i dag fikk meg virkelig i julestemning, barna gleder seg virkelig til vinteren nå og den følelsen er så deilig!

Jeg har fått pyntet bordet med noen søte, små gresskar som jeg ikke klarte å gå hjem uten. Jeg hamstret hendene fulle da jeg sto på butikken og skulle ha disse, haha! Jeg tenkte, når jeg først skal ha noen, hvorfor ikke kjøpe seg et par stykker. Har jeg bestemt meg for noe, da har jeg det altså! De er jo så fine, og da er det jo litt artig å pynte med sesongens pynt også.

Jeg kikker bare innom for å ønske deg en fin dag, vi skrives senere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s