DEILIG STEMNING

Hei og god kveld kjære lesere!

Her hjemme er lysene tent for kvelden, og jeg nyter lyden av knitring fra peisen. Nå er endelig tiden her igjen, for å få en deilig stemning i stuen. Jeg merker allerede nå etter at klokken ble stilt en hel time tilbake at jeg er veldig trøtt og sliten om kveldene! Var en kveld her at jeg måtte legge meg i halv 9 tiden, kroppen var helt ferdig, haha! Noen ganger gjør det godt å legge seg tidlig, sånn at man er opplagt og klar for en ny dag neste morgen sammen med barna!

Men i kveld er det avslapping i sofaen med serier på tv`en, i verdens beste armkrok! De timene vi får for oss selv er veldig viktig, og vi er flinke til å prioritere tid med hverandre etter at barna er lagt! Bare det å ikke skulle gjøre noenting de neste timene, er utrolig deilig etter er travel hverdag.

Jeg har forelsket meg helt i de to nye lekre t-lys glassene i gull med glitter, passer perfekt inn på vaskerommet!

Jeg håper dere har hatt en fin dag og at dere fortsatt får en fin kveld videre! ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s