1.DESEMBER OG JULESTEMNING

Jippi, det er 1. desember og jeg gleder meg til og vise dere årets julekalender senere. .Jeg kjenner meg veldig godt igjen av forventingene til ventetiden! Det er også veldig koselig, når man har barn så blir julen litt som før igjen, det er helt magisk å oppleve den gjennom dem. Er dere ikke enig?

Her på møre starter vi desember med 8 + grader, så noe julestemning ute er det ikke enda. I fjor på denne tiden husker jeg at vi hadde snø og det ble julestemning og julefølelse med en gang. Har snøen kommet hos deg? Jeg føler at vi må nyte de alle dagene som kommer nå, for julen forsvinner like fort som den kommer.

Dagene i desember skal vi gjøre ting sammen, vi skal bake, lage pepperkakehus, se julefilmer, spise julegodt osv. Jeg har merket at barna setter mye mer pris på ting vi gjør sammen og derfor skal vi denne måneden prioritere det, og kose oss sammen.

Kos dere videre, så skrives vi snart igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s