DET ER KANSKJE ET LITE HÅP

Herlighet for et snø kaos og uvær som kom i går kveld. Vel, det spørs om uværet kommer tilbake igjen i kveld, det er ikke noe koselig å være ute for øyeblikket! Vi fikk oss uansett en koselig overraskelse da vi sto opp i dag tidlig, vi har fått snø som laver det og det liker vi. Hvor koselig er ikke det? Det er kanskje et lite håp, om en hvit jul allikevel i år? Noe som er veldig ønsket. Jeg håper det fortsetter slik, for jeg vil så gjerne ut og lage en snømann sammen med barna – snø er like gøy for oss voksne, det er det i hvertfall i mine øyner! Det er små gleder i hverdagen for en sliten småbarnsmor vet dere!

Ønsker dere en flott onsdag!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s