JULENS FØRSTE PEPPERKAKEBAKING

Når har endelig julefølelsen kommet i hus, vi spiller julemusikk, synger, danser og koser oss. Favoritt sangen til meg og barna er: En stjerne skinner i natt.. den går på repeat om igjen og om igjen , for den sangen er bare så nydelig og høre på! Vi har startet på jules første pepperkakebaking, for i luke nr 6 i kalenderen skjulte det seg et bakeforkle og en kjevle, og selve gaven var at vi skulle kose oss med og bake pepperkaker – til barnas store glede. Dette er helt klart noe som skal skjule i kalenderen for hvert år som kommer, for det var så hyggelig.

Deler disse nydelige bildene fra bakedagen! Håer dere får en fin lørdag! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s