ADVENTSSTAKE

Tenk at nå har vi kommet til den andre søndag i advent. Denne helgen har vi kun tatt det helt med ro, sett masse julefilmer på tv`en og bare nyter den rolige tilværelsen, uten noe som helst stress. Sånne dager er etterlengtet og det kjenner jeg at vi trenger litt mer av, ikke bare for min del, men kanskje aller mest for barna. Det er viktig at de også får seg en liten pause, fra en travel og en hektisk hverdag som de har i barnehagen og på skolen. Tenk bare på hvor mye inntrykk som skjer rundt dem hver dag.

Men over til noe annet.. Jeg har endelig fått til årets adventsstake i siste liten, som jeg endelig kan si meg fornøyd med. Som dere sikkert forstår så elsker jeg å lete etter inspirasjon, som gir meg nye ideer på det og være kreativ – til og lage egen personlig vri på adventsstaken. Jeg liker at den er enkel, enn så lenge synes jeg det ble skikkelig fint slik som det er nå!

Ønsker dere en fin søndag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s