DET ER IKKE PRISEN SOM TELLER, MEN TANKEN BAK

Hei og hopp og god torsdag! Snart helg igjen, hva skjer med tiden? Nå håper jeg alle dere bruker tiden på og nyte litt julestemning mellom slagene og at julestresset ikke er for stort, hos de fleste! Jeg har ikke kjøpt ferdig alle julegavene enda, men har bare 2 stk igjen – så sånn sett stresser jeg ikke i det hele tatt, ikke enda i hvertfall. Det er så viktig og ta vare på Desember, og hverandre for husk at det er ikke prisen på gaver som teller, men tanken bak. ❤

Her i huset har jeg og minste frøken en rolig start på dagen, siden hun har fri på torsdager. Vi koser oss med fyr i ovnen, tente lys og god morgen Norge i bakgrunnen. Jeg har fått skikkelig julestemning av det kalde og fine været som er og det gjør absolutt noe med meg når været er på godsiden, men slik er det vel for de fleste. Nå som det er opp til -12 grader ute, da er det godt og kose seg inne i varmen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s