DE SISTE FORBREDELSENE

Hei igjen.

Jeg titter bare innom en liten tur til tross for mitt fravær de siste dagene og jeg beklager det. Her har det vært noen hektiske dager og da har bloggen måttet bli nedprioritert – noe som er helt ulikt meg.

Tenk at nå er det bare to dager igjen til julaften og tiden fremover går veldig fort nå. De siste dagene har jeg vært på farting mens barna har brukt sine siste dager i barnehagen og på skolen, bare det og få gjort unna alt i siste liten, der man ikke tenker på noe annet enn seg selv – er alltid litt rart – siden jeg er vant med og ha med meg hun minste frøkna på det meste som er så nysgjerrig, hehe. Det er da det er viktig og nyte øyeblikket så godt man kan- er litt godt det også innimellom i alt det julestresset som har vært. Nå har vi fått startet på juleferien her hos oss også, kjøleskapet er fylt opp og de siste forberedelsene er gjort ferdig. Nå kan de neste dagene virkelig nytes til det fulle. Jeg gleder meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s