INGENTING KAN MÅLE SEG MED DETTE

God kveld. Det er bare to dager igjen til julaften, tenk dere det da – nå er den store dagen snart endelig her! Denne førjulstiden løper så fort, men vi koser oss glugg, og har prøvd å nyte hver dag i desember til nå. Jeg hører nesten at folk sier at det er to dager til jul hele tiden, men julen den er jo nå! Vi må ikke glemme og nyte den og alt som følger med, for når julaften er her er det virkelig ikke lenge til det er januar og et nytt år. Jeg liker derfor og tenke på at det er to dager til julaften og ikke jul. Jeg ville bare innom for å ønske dere en fin kveld. Må dere kos dere med alt som må og skal gjøres før julaften.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s