KVELDENS HØYDEPUNKT

Hei og god kveld, fineste lesere! Nå er det virkelig ikke lenge igjen til julekvelden og jeg har store sommerfugler i magen på vegne av begge barna. I kveld har vi spist grøt og sett filmen Home Alone! Selv om jeg har sett den mange ganger før, så er det like gøy hver gang. Dette skal bli en tradisjon til lillejulaften for hvert år, og en stor klassiker som barna likte like mye som meg.. nå gleder vi oss bare til fortsettelsen videre. Jeg gleder meg ekstra mye til i morgen! Det håper jeg du gjør også. Jeg ønsker deg en fantastisk lille julaften! Stor klem ❤

Vi tenner fire lys i kveld og lar dem brenne ned

For lengsel, glede, håp og fred, men mest allikevel for fred

på denne lille jord, hvor menneskene bor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s