ROMJUL OG KOS

Tenk at nå er julaften 2018 over og er et avsluttet kapittel – og at enda et år snart er forbi – det har gått så fort! Jeg håper dere hadde en fin julefeiring i går. Her i huset tar vi det helt med ro i dag, mens julestemningen sakte men sikkert forsvinner ute, gleden var å få en hvit jul og jeg ble glad for at det ønsket ble oppfylt. Feiring i går ble fantastisk der vi koste oss alle sammen. Barna fikk pakke opp gaver utover hele dagen, der også julenissen kom en tur innom. Det ble til slutt en veldig rolig og fin julefeiring. Resten av dagen skal tilbringes med julefilmer på skjermen, mens barna koser seg med de nye lekene sine. Jeg skal dekke en nytt julebord til et stort selskap i morgen, i år blir det en ny tradisjon der jeg skal be familien min på julemiddag den 2. juledag hvert år. Ingenting er koseligere enn å være sammen med familien, få besøk og være sammen med de man har i rundt seg. For meg betyr det veldig mye og kanskje litt ekstra nå i juletiden.

Fortsatt fin jul ønskes til dere alle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s