JULKRANS PÅ DØREN

God torsdag fine lesere.

Har dere hatt en fin romjul så langt? Jeg føler denne julen har gått mye fortere enn hva jeg har ønsket. Selv om denne høytiden har gått så fort, så skjønner jeg egentlig ikke hvordan man skal få tid til og kunne faktisk nyte. Nå skal vi prøve og kose oss med siste del av juleferien så godt vi kan, til det nye året straks er rundt hjørnet.

Men over til overskriften.. Jeg har nå endelig fått opp julekransen på døren, og i år tok det jammen sin tid – bedre sent enn aldri, haha! Vel, Nå henger den fint på plass og jeg er fornøyd. Jeg liker det enkelt, og ønsker man det lille ekstra på kransen, så kan man jo bare pynte den litt med noen kvister eller kongler. Men for meg, så ble det i år nok med bare et pent sløyfebånd.

Nyte store svarte utelamper står fremdeles på ønskelisten min, så da gjenstår det bare og se om jeg får kjøpt meg noen om ikke så altfor lenge.

Nyt dagen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s