DRIVING HOME TO A NEW YEAR

God kveld Nå har vi endelig kommet hjem til oss selv igjen, etter noen dager borte. Det er alltid godt og reise bort for noen dager, og så er det enda bedre og komme hjem igjen. Nå er julen over for denne gang. Er det ikke rart hvor fort tiden går? Tenk at i morgen er det et helt nytt år som står for tur, jeg er mer enn klar for en ny start – og nok et fantastisk år i vente. Jeg håper dere alle har hatt noen flotte juledager sammen med familien, vi har hatt noen fine dager i romjulen der vi har kost oss masse – og så håper jeg at det ikke blir lenge til neste gang! Nå kan vi endelig sette oss ned, senke skuldrene og glede oss til forberedelsene til årets siste dag som også har blitt en av mine favoritt dager i løpet av året. I morgen skal vi samles til pinnekjøtt , minnes året som har gått og bare nyte fellesskapet sammen. Det er koselig det, og så skal vi samles oss sammen og avslutte året med et stor smell, noe som alltid er en flott avslutning på det som har vært, og som også er en fin velkomst til det nye året.

Fortsatt fin kveld til dere, og bruk tiden med de som gjør deg godt! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s