FØRSTE MIDDAG I NYTT HUS

Denne helgen var det tid for og nyte den første middagen i nytt hus hjemme hos mamma. For et år siden så såg det helt annerledes ut, og nå har det blitt så fint her. I går spiste vi årets siste ribbe som sto på menyen, etter mitt ønske – og verdens beste selskap. Denne helgen har vært så koselig. Nå skal jeg dele noen før og etter bilder med dere, bare sjekk den store forandringen som har skjedd her.

FØR:

ETTER:

 

Tenkt at i morgen er årets siste dag allerede her. Året 2018 har vært så fantastisk, og nå ser jeg virkelig frem til en ny start i 2019. Jeg håper dere der hjemme er i rute også, og at dere har noe å se frem til både i morgen og i året som kommer. Jeg ønsker dere alt godt! Vi sees før det nye året ringes inn. ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s