JEG TAKKER FOR MEG

Nå er snart dette året forbi og et nytt år som vi skal ønske velkommen. Det er alltid koselig å kunne starte et nytt år med mennesker som man er glad i. Vi har alltid en tradisjon at vi feirer nyttårsaften hjemme til oss selv, og til middagen er det pinnekjøtt, og en god dessert som står på menyen. Jeg er den som liker at man skal gjøre litt ut av feiringen på nyttårsaften, men det trenger ikke å være mange elementer som skal til for og få en fin feiring. Det viktigste er at det skal være god mat, god drikke og en hyggelig stemning i ethvert rom som du er i. Det må også være en enkel og flott borddekking til årets siste og kanskje største festmåltid så klart.

Da gjenstår det bare at jeg takker for meg og ønsker dere alle et RIKTIG GODT NYTTÅR! Jeg håper dere får en flott feiring og koser dere masse langt ut i nattetimene. Vi sees igjen til neste år og jeg håper dere da vil fortsette å følge meg på reisen. Nå er det et nytt år, et nytt kapittel og flere spennende prosjekter på gang som venter oss i 2019. Jeg gleder meg til det nye året sammen med dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s