ØNSKER DET NYE ÅRET VELKOMMEN

God morgen og godt nyttår til mine fantastiske følgere. Jeg håper dere hadde en magisk feiring i går, og at dere brukte gårsdagen på og lande å samle krefter. Vi kunne ikke feiret den siste dagen i det gamle året, bedre enn hva vi gjorde. 2017 har på mange måter vært et flott år, tross i et godt år gleder jeg meg veldig til et nytt. Det er noe med det og kunne starte med blanke ark. Året 2017 har vært lærerikt, vanskelig og spennende. Jeg har kjent på følelser i kroppen, der enkelte ting kan gjøre skikkelig vondt og at små ting kan glede kjempe masse. Det beste med 2017 er at det har gjort meg sterkere som en person

Jeg har satt klare mål for hjemmet, noe som dere kan glede dere til. Når man ser hvilket effekt masse hardt arbeid gir, så gir det meg mer energi til å gi det enda mer. Jeg har kommet med mange ideer som jeg ikke en gang hadde tenkt, og når jeg ser hvor fint det blir så blir jeg så stolt. Jeg håper dere er like klare for et helt nytt år, slik som jeg er. Jeg blir glad for hver og en av dere som vil fortsette og følge meg inn i året 2019. Nå kan vi ønske det nye året velkommen.

En kommentar om “ØNSKER DET NYE ÅRET VELKOMMEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s