SMÅ GLEDER I HVERDAGEN

Her er hverdagen tilbake igjen og godt er egentlig det. Nå er uken offisielt igang og jeg har virkelig startet året. Med et nytt år følger ofte lysten for litt forandringer i hjemmet. For meg er det viktig og kunne glede seg over de små tingene som man har. Jeg finner alltid gleden i å lage en enkel blomsteroppsats, krans eller lage til en enkel borddekking. Dette er noe som jeg er veldig opptatt av, å kunne glede noen med små, enkle ting. Da snakker jeg om en lekker kaffekopp, servise, et duftlys eller noen friske nye blomster. Det er ikke prisen det kommer ann på for å glede noen – ofte er det enkle det aller beste. For meg er det viktig å ha små gleder i hverdagen, og det er nettopp det dette handler om.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s