RENT OG PENT

Wohoo, det er fredag og det er helg. I dag titter jeg innom mye senere enn planlagt, det har rett og slett vært en sånn dag som mange andre, hvor tiden bare forsvinner og to-do listen er uendelig lang for denne helgen! Vel, det er første helgen i januar og dagen har vært aktiv fra jeg sto opp. Barna er tilbake på barnehage og skole.. og jeg sitter her og har noen timer for meg selv! I dag er planen og få vasket ferdig huset, for herregud som det ser ut! Det er helt utrolig hvor møkkete det er etter julen. Så dagen i dag skal vaske bøtten fylles opp med såpevann som lukter deilig frisk lavendel, gulvene skal skrubbes rene, vaskemaskinen skal få kjørt seg – og så skal sengene byttes på. Nå ønsker jeg at det skal bli rent og pent til helgen, det er ingenting som slår den deilige fredags følelsen med nyvasket hus. Jeg synes alltid det er litt deilig og ta helg når huset er på stell, er dere ikke enig?

Ha en fin fredag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s