SMIJERNSVEGG I GLASS

2019 er året vi er klare for store prosjekter med fortsettelsen av oppussingen. Det neste som står på listen nå er et nytt bad nede, og vi starter allerede om noen uker. Jeg kan si det sånn at nå klør det veldig i fingrene til og begynne på prosjektet. Jeg har endelig fått satt meg ned og sett for meg hvordan jeg ønsker og ha det, og jeg kan si det sånn at dette er et resultat jeg kommer til og bli veldig fornøyd med. Som dere vet, så er jeg veldig opptatt av detaljer og at det skal stå i stil med resten av underetasjen. På det nye badet skal både vegger og gulv være sort, for å få litt bryting i de sorte veggene så har jeg valgt å gå for fiskebein mønster som en kontrast vegg i dusjen.

Jeg har også sett for meg at jeg MÅ ha en glassvegg i smijern, for jo mer jeg ser på bilder jo tydeligere blir det at jeg ser for meg at dette kan bli veldig, veldig stilig, med fiskebein mønster som en kontrast vegg?

Her deler jeg noen bilder fra Pinterest som er til inspirasjon: Det blir samme fiksebein mønster som det midterste bilde, bare i sort. Tror det kan bli skikkelig fint på en diskre måte, hva tror du? Dette er en reise som jeg gleder meg til og ta dere med på. Jeg gleder meg til å inspirere dere i stort og smått… Det kommer altså til å bli så moro!

En kommentar om “SMIJERNSVEGG I GLASS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s