VÅR FØLELSE

Åh, noe så deilig! Jeg har fått sovet en hel natt uten og bli vekket, og jeg føler meg absolutt våken og opplagt! Bare det å kunne få sove til man våkner opp av seg selv i halv ni tiden, er ikke ofte. Dette ble faktisk en veldig fin og rolig start på dagen, uten noen form for stress. Noen ganger gjør det veldig godt for både små og store.

Her på Møre har det vært plussgrader og regn i flere dager nå, altså det er så typisk januar vær. Det er jo nesten sånn det er vår følelse og at våren har kommet, så vi får bare nyte det så lenge det varer! Jeg håper faktisk at det snur snart, for jeg ønsker at snøen skal komme tilbake! Jeg har lyst til og se hvordan det ligger an med Ane`s ferdigheter når de gjelder ski, i fjor var hun ikke helt klar for å stå på ski og det var en skikkelig stor prøvelse for henne. Det skal ikke så mye til, det går jo altfor lang tid mellom hver gang, så vi satser på at det går litt bedre for henne i år. Vi må bare uansett øve, øve og øve for snøen gjør jo vinteren dobbelt så fin.

Ønsker dere en fortsatt fin dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s