INSPIRASJON TIL BARNEBURSDAG

Inneholder annonselenker

Nå begynner det og nærme seg den store dagen som er på mandagen, for da er det ei stor frøken i huset som fyller hele ti år. Det er så rart, jeg klarer ikke helt å forstå hvor det har blitt av tiden med alle disse årene. Nå skal vi straks feire ti årsdag, det er for meg helt sprøtt. Feiring skal det uansett bli, og jeg er jo den personen som elsker og ordne i stand til bursdager. Dette blir jo så gøy!

I år blir det nemlig et nytt tema, med masse herlig unicorn inspirasjon. Du finner noen av produktene HER , og masse annet stæsj. Jeg er like fornøyd med produktene som det Amalie er. Når det kommer til dekorasjon til bursdager, så liker jeg og ha et tema som har det lille ekstra – noe man ikke finner overalt i dag. Ta deg en tur innom nettbutikken du også, der finner du alt du måtte trenge til et selskap. Du kommer til nettbutikken ved å klikke HER.

Fantastiske store jenta mi som jeg er så stolt av. Amalie har lært meg så mye igjennom de siste ti årene her og jeg gleder meg masse til å feire henne nå på mandagen sammen med jentene i klassen. ❤

En kommentar om “INSPIRASJON TIL BARNEBURSDAG

  1. Så gøy å planlegge bursdag! Jeg liker som å ha tema. I april skal jeg ordne til tvilling bursdag! De yngste blir 5 år. Poden ønsker seg sjørøver bursdag og snuppa ønsker seg prinsessefest! Så vi får prøve å kombinere de to da! Det blir nok spennende! Lykke til på mandag! Overbring gratulasjoner til 10 åringen!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s