FAVORITTER PÅ SALG: UNDER 500,-

Inneholder annonselenker

Vinteren er absolutt min favorittårstid når det kommer til mote, butikkene fylles jo opp med så mange deilige plagg og farger, og for hvert enste år så kommer lysten på at jeg ønsker å kjøpe meg masse nytt. Det har jeg selvfølgelig gjort i år, både til meg selv og barna.. men i år må jeg begynne og prioritere litt mer til meg selv, for det er noe jeg absolutt har vært for dårlig til, når det kommer til klær. haha! Noen godbiter må jeg kunne unne meg litt, siden jeg alltid prioriterer barna først og meg selv i siste rekke, kanskje det er flere som kjenner seg godt igjen der? Uansett, så er det alltid litt deilig med litt påfyll, og på ønskelisten min for tiden fremover finner du klær i strikk, i alle slags farger. Her er det bare og ønske vinteren velkommen!

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

Nå får du også et stort salg på sesongens strikk HER opptil 60% rabatt på salgsfavoritter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s