6 TIPS TIL EKSTRA OPPBEVARING

Inneholder annonselenker

Få orden på sakene dine med de 6 beste oppbevaringstipsene
som gir deg den maks utnyttelse av både gulv- og veggplass.

String_3_171005_0182-1

Fyll en vegg fra gulv til tak med en kombinasjon av åpne hyller og lukkede skap og skuffer. Velg et reolsystem du kan bygge ut etter hvert om budsjettet ditt ikke strekker til med engang. Med String er det uante muligheter, her kan du gjøre det enkelt, med å få utnytte hele veggen. Du finner mange forskjellige hyller, garderobehyller og baderomskap HER.


Gjør det enkelt med å bruk knagger til å holde orden. Heng de opp i forskjellige høyder slik at du utnytter hele veggen og skaper liv i rommet.  The Dots er en serie funksjonelle knagger, med disse kan du lage din egen kombinasjoner med forskjellige farger og størrelser. De er spesielt fine på soverom, kjøkken og gangen. HER finner du Dots i alle farger og størrelser.

Det er de små tingene som teller. Her er det viktig og se muligheter, du kan til og med bruke plassen bak døren til en ekstra knagg eller to. Da kan du henge opp vesker, skjerf og jakker som du trenger når du skal ut. I tillegg til å være praktiske med alle sine knotter er knaggene fra Maze klassiske. HER finner du mange forskjellige knagger fra Maze.

Gjør oppbevaringen til en smal sak. Pocket hyllene er en genial løsning for deg som liker å ha orden i sakene. Disse hyllene er ikke mer enn 15 cm dype og får plass (nesten) over alt. De er geniale som nattbord også synes du ikke? String Pocket finnes HER i mange forskjellige farger. Hvor stilig hadde ikke dette vært på et soverom, barnerom eller kanskje et kjøkken?

Bruk kurver oppbevaring av småting som brukes ofte og legg alle ting på en fast plass. Gode rutiner skaper orden med Restore oppbevaringskurv som er designet av Mika Toivanen for Muuto. Den kan f.eks brukes til magasiner, papirer eller leker og passer perfekt på skrivebordet eller i en hylle. Restore er laget av en filt laget av resirkulert plastflaskefiber og er en funksjonell og allsidig lagringsenhet som kan brukes til nesten alle gjenstander fra papirer til leker. Kurven kommer i en rekke farger som du finner HER, nå er det bare å velge din favoritt.

Flowerpot bordlampe VP3 fra &Tradition er designet av Verner Panton. Skjermen består av to halvkuler som ligger mot hverandre og gir et behagelige lys, som ikke blender fra noen vinkler.

Flower Potserien er elsket av designelskere og er allerede blitt en klassiker.  Men kanskje best av alt: Nå får du disse lampene på kampanje: før 2555 kr nå 1995 kr. De er på lager til omgående levering. HER finner du lampene.

Hos Hviit finner du en stil som er unik og personlig. Deres sortiment består av produkter som de selv elsker og har lyst til å omgi seg med. De legger stor vekt på skandinavisk design og interiør som har det lille ekstra – det som gjør at man plukket den opp og sier: Denne er hviit! Her er det utvalgte varer som kan understreke den stemningen du ønsker, slik at du får det hjemmet som du ønsker deg.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s