HELT PERFEKT

Hei dere!

Beklager for lite oppdateringer og lite innlegg nå den siste tiden. Jeg føler det er veldig rart å bare logge seg inn her en gang for uken, og det føles litt godt også. Jeg lover det skal bli bedre. Det skjer veldig mye på hjemmefronten når det kommer til oppussing, vi har kommet frem til at vi skal endre på de planene som vi hadde sett for oss, og satt oss nye mål som vi skal gjøre. Dette er en reise som jeg skal ta dere med på, noe som jeg gleder meg kjempe masse til. Det som står først på listen nå, er og lage nytt bad i første etasjen, og planene er allerede klare på hvordan det skal bli. Bloggen blir jeg da nødt til og prioritere litt bedre fremover, så her gjelder det å holde det stramt i tøylene. Det er så mye som skal planlegges, og da liker jeg at det skal bli sånn som jeg har sett det for meg. Det å kjenne på den følelsen at man skal lykkes, er vel noe alle av oss ønsker, og da krever det masse tid med planlegging – noe som jeg har av erfaring.

Men over til noe annet.. Det er alltid gøy med noe nytt, uansett om det er lite eller stort. Gleden av litt fornyelse i hjemmet er alltid deilig, og med en ny krukke i samlingen ble det helt perfekt.

I skrivende stund kom den flotte vårsolen og skinner for fullt inn i stue vinduene. Det gjorde ikke noe akkurat på vår følelsen mindre med sine 5 – grader ute.. Vel, vi er jo tross alt i Mars.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s