NOK EN GANG UTSATT ENN SÅ LENGE


Så kom vinteren tilbake igjen og her er det bare og smøre seg med god tålmodighet med og vente på våren, for den blir nok en gang utsatt og utsatt enn så lenge. Det snør og snør og snør, I hvert fall her på møre og det gjør meg så glad – snøen kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt – rett før helgen. Jeg sitter her og ser ut og nyter utsikten av hvitt landskap, noe som jeg synes er utrolig vakkert. Jeg håper fremdeles at vi fortsatt får en lang og fin vinter i noen uker til, jeg sier mer enn gjerne ja takk til enda mer vintervær. Nå som solen har begynt og komme mer frem om dagene, så vil jeg nyte de vakre vinterdagene utendørs med skiturer sammen med barna før våren kommer, og da gjelder det og nyte dagene hver dag.

Jeg har enda ikke fått tatt ned jule kransen fra ytterdøren som jeg kjøpte for noen måneder siden, siden jeg liker den så godt. Kranser som dette med sløyfe på er det fineste jeg vet, og dette er noe jeg aldri går lei av. Så snart våren melder sin ankomst, så må jeg nok bytte denne ut med en annen. Men ikke riktig enda, den skal få henge så fort snøen takker for seg.

Må dere ha en KJEMPEFIN torsdag  ♥ 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s