GJØR ET SUPERKUPP PÅ STRING

Inneholder annonselenker

String Pocket -10% 

String er designet av Nisse Strinning og pocket er en nett hylle som er perfekt til kjøkkenet, badet, stuen og soverommet. Hyllen inneholder to gavler og tre hylleplater. Kombiner flere String pockethyller over eller under hverandre. Bygg fra gulv til tak, eller fra ene veggen til andre, alt for å få akkurat din unike String pockethylle. Stringhyllen er en designklassiker, lett og luftig i sitt utseende, og fremhever dine innredningsdetaljer.

Frem til onsdag får du -10% på String Pocket i Svart og i Valnøtt!

String pocket finner du HER.

Fix ferdig, String komplett

Med String er det uante muligheter, med disse møblene liker vi å gjøre det enkelt. Her har vi satt sammen komplette pakker med alle komponenter som vist på bildene under. Dette er den perfeket løsning for oppbevaring i stuen eller på kontoret med både hyller, skap og skuffer. Du kan enkelt bygge ut din stringhylle senere ved å kjøpe til flere deler om du ønsker det senere.

Du finner ferdige string komplette hyller HER.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s