DEN BESTE DAGEN I UKEN

God søndag alle sammen! På fredagen startet vi helgen med regn og storm, med andre ord et skikkelig møkkavær! Det ble ikke så veldig mye oppholdsvær da vi tilbringte noen timer ute, da vi tok turen til barnehagen tidligere i dag. Synes faktisk det gjorde litt godt med frisk luft, i hvertfall for to små barnekropper som fikk springe av seg litt energi med å plaske litt i regnet. Er så glad for at det er litt mildere ute nå, og kjenner at jeg lengter litt etter sol, vår, fuglekvitter og hestehov. Men vi er kun i mars enda, så får vi se om vi er heldige som får oppleve snøen igjen til påsken! For det blir ikke noe påskestemning uten snø, ski, solo og hyttetur. Det er lov og håpe, enn så lenge. April kan jo være litt av en lure måned.

Nå venter kveldsmaten som er hjemmelaget hamburger med salat, og deretter avslapping og kos før leggetid. Søndag er definitivt den beste dagen i uken, uten noen planer og stress og det liker vi. Mens regnet plasker ute – herlig!

Ønsker dere fortsatt en kjempefin kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s