FULL FORANDRING

Hei dere og riktig god søndag!

Som tidligere nevnt så var dette rommet før et gjesterom, det ble igjen pusset opp på nytt med denne vakre tapeten. Planen var nå at at dette rommet skulle bli et lite hjemmekontor, der hvor jeg kunne tenke i ro og fred når jeg trengte det. Nå er det i full forandring igjen, den flotte skrivepulten som jeg hadde kjøpt inn har nå blitt solgt og hentet. Vi trenger nå mere og større plass siden barna begynner og bli så store, og da må vi benytte oss av den sjansen til at dette skal bli det nye soverommet vårt. Vi skal beholde tapeten og den sorte fargen på veggen, og vi må få inn et nytt skap på plass, nye lister og nytt tak. Innrednings messing har jeg valgt fargetoner og tapet som gjenspeiler stilen i resten av boligen, noe som jeg er veldig opptatt av. I mellomtiden synes jeg vi har fått gjort det veldig koselig i ventetiden og jeg gleder meg veldig til å vise dere resten, dette blir jo en ny forandring og det er litt gøy det også.

Håper dere får en fin søndag!

En kommentar om “FULL FORANDRING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s